Cercador d'associats

Avís legal

El domini www.mabmanlleu.cat
és propietat de:
Manlleu Associació de Comerciants
NIF G-61992525
C/Enric Delaris, 7
08560 Manlleu.

Tel: 93 850 62 43
info@mabmanlleu.cat

Propietat intel·lectual i industrial

La totalitat del contingut d'aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l'usuari d'aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció, excepte per a ús privat; la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expressa de MAB Manlleu Associació de Botiguers.

Responsabilitat en els enllaços

MAB Manlleu Associació de Botiguers inclou en el seu lloc web tot un seguit d'enllaços a pàgines dels seus contactes i/o proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d'aquests. MAB Manlleu Associació de Botiguers no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades

De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l'informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de MAB Manlleu Associació de Botiguers, que responen a la finalitat de servir de directori o agenda de contactes de l'entitat, i de que té la possibilitat d'exercitar els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei mitjançant carta dirigida a c/Enric Delaris, 7 - 08560 Manlleu, Ref. Protecció de dades.

Estas interessat en pertànyer a moneder MAB?

Envia'ns les teves dades, en breu ens posarem en contacte amb tu i t'informarem de tots els avantatges del moneder MAB.

Contacta'ns
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Ajuntament de Manlleu
  • Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya