Cercador d'associats

19/03/2017

Descobrim Manlleu - Les pedres ens parlen dins la Setmana del comerç

Des del MAB ens sumem a la Setmana del comerç organitzada per la Generalitat de Catalunya del 20 al 26 de març amb l'acció Descobrim Manlleu - Les pedres ens parlen, que té per objectiu potenciar el patrimoni cultural que es troba als carrers de la ciutat.

El dimarts 21 de març es farà una ruta guiada adreçada als comerciants per diferents actius patrimonials. La ruta ha estat dissenyada per l'empresa Forum Vicus. A la zona de l'embarcador es degustarà un dinar i es finalitzarà la visita a la centenària Fonda Torras, on ens ensenyaran les instal·lacions. L'objectiu és que els comerciants puguin fer de prescriptors del patrimoni de la ciutat i dels recursos turístics.

A partir del dilluns 20 de març i fins al 9 d'abril, s'exposaran als aparadors dels comerços MAB les fotografies de 23 d'aquests actius. Els clients n'hauran d'endevinar la ubicació. Els dípitcs de participació es poden recollir a tots els comerços MAB, on també hi haurà les urnes on es podran deixar un cop omplerts. Entre tots els clients amb el màxim d'encerts se sortejaran 12 visites guiades per a 2 persones. Entre els 12 guanyadors es farà el sorteig d'un dinar per a 2 persones en un restaurant associat al MAB.

Estas interessat en pertànyer a moneder MAB?

Envia'ns les teves dades, en breu ens posarem en contacte amb tu i t'informarem de tots els avantatges del moneder MAB.

Contacta'ns
  • Generalitat de Catalunya
  • Diputació de Barcelona
  • Ajuntament de Manlleu
  • Agrupament de Botiguers i Comerciants de Catalunya